Számunkra minden korosztályban befejeződtek a futsal küzdelmek a 2018/2019-es idényben.

A legkisebbek az U11-esek a 10 csapatos csoportunkban a megyei II. osztályban rosszabb gólaránynak köszönhetően lecsúsztak a dobogóról és a 4. helyen végeztek. 6 győzelem mellé 3 vereséget gyűjtöttek be, pont a 3 dobogóstól. Gratulálunk a fiúknak!

 

Az U13-as csapatunknak kiénekelték a szájából a sajtot. Az utolsó fordulóban jó esélyünk volt, hogy megszerezzük a II. osztályban a csoportgyőzelmet, de az utolsó meccsen egy váratlan vereség becsúszott és ezzel elszálltak továbbjutási esélyeink. Kár érte!

Ugyanitt a II. számú csapatunk 2 győzelmet bekönyvelve a 8. helyen végzett. Mindezek ellenére ezen két csapatunk fiainak is gratulálunk!

 

U15-ös korosztályban szintén a másodosztályban indultunk. a két csapatunk miatt. Itt a 10 csapatos bajnokságban az első két helyen végeztünk!! Ehhez nagy gratuláció a gyerekeknek! A megyei negyeddöntő már nem sikerült ilyen jól, ahová kapusunk nélkül kellett elutazni és ez általában nem jelent jót. Itt már nem sikerült győzelmet elérni, csak a tisztes helytállásra futotta.

 

U17-es gyermekeink igen hosszú sorozaton vannak túl. Összesen 14 meccset játszottak le 2 hónap alatt. Az alapszakaszban a 3. helyen végeztek a 8 csapatból és után a felsőházba kerültek. Itt már jóval nehezebb ellenfelek következtek. Itt végül az 5. helyen zártak. Sajnos itt is több esetben előfordult, hogy kapus nélkül kellett kiállni, akkor sajnos sima vereségeket szenvedtünk. Összeségében gratulálunk nekik is a sok örömteli pillanatért!

 

Folytatás immáron füves pályán!