Idén először írt ki nevezést a PMLSZ egy egész idényt átölelő megyei szervezésű futsal bajnokságra U17-es és U20-as korosztályban. Mi gondoltunk egyet és beneveztünk az U17-es gyermekekkel ebbe a versenybe. Az új edzőpárossal megvitatva mindjárt az első osztályba.

Izgalmas és színvonalas meccseken vagyunk túl az első 5 forduló után.

Az első meccsen egy nagyon ügyes csapattal játszottunk a Rubeola FC Csömörrel. Egészen a 34. percig szoros volt a találkozó. A 2-2-es döntetlen után leblokkoltunk és a végére egy nagy vereségbe szaladtunk bele 8-2 lett az ellenfélnek.

A második mérkőzésen a Szigetszentmiklós ellen nagyon izgalmas meccset játszottunk. Az utolsó percben szerzett góllal mi kerültünk ki győztesen a vége 4-3 ide.

A 3. fordulóban a Jászberény csapata következett. Itt sem volt hiány izgalmakban. Volt, hogy vezettünk 3 góllal, de az ellenfél majdnem kiegyenlített, itt mi bírtuk jobban a végét és 9-5 arányban miénk lett a 3 pont.

A 4. forduló az amit gyorsan el kell felejteni vagy legalábbis tanulni belőle. A 15. percig nagyon magabiztos előnyre tettünk szert. 6-2-es vezetésnél nem sokan gondolták volna, hogy az egyébként nagyon ügyes Dunakeszi csapata zsinórban 6 gólt lő, úgy hogy mi nem válaszolunk rá. De így történt a vége 8-6 oda.

Az elmúlt 5. fordulóban a Kastélydombi SE volt az ellenfél. Két góllal vezettünk, amikor az első félidő végén 30 másodperc alatt az ellenfél kiegyenlített. A szünet után végig egykapuztunk és a végén már izgalom nélkül néztünk az eredményjelzőre, ahol azt láthattuk, hogy 7-2-es győzelmet értünk el. A lenti kis videón az 5. gólunk látható.

Még 3 forduló van a téli szünetig, csak így tovább!

(F.ZS.)