A sorsolás szeszélye során a 3 lgnehezebb meccset egy sorozatban kellett lejátszani U16-os csapatunknak, mint ahogy ősszel is volt. Akkor sajnos a 3 meccsen 3 sima vereséget szenvedtünk, de most tavasszal jobban sikerült a nagy menet.

Első meccsen hazai pályán fogadtuk a listavezető Nagykátát, akivel egy igen izgalmas fordulatokban és gólokban gazdag meccset játszottunk. 30 perc elteltével már kéát góllal vezetett az ellenfél, innen szintén fél óra alatt fordítani is tudtunk. A végig szoros meccen 4-4-es állásnál a legvégén egy gólunkat nem adott meg a játékvezető les miatt. Vélelményes volt ítélete, de szép eredményt értünk el.

Sülysáp – Nagykáta: 4-4 gól: Gindl Szabolcs (2), Dósa Dominik, Menyhárd Márk

A következő ellen fél Tárnok csapata volt, ahová a sok sérülés miatt elég tartalékosan tudtunk elutazni, itt sajnos sima 3-0-ás vereséget szenvedtünk.

Tárnok – Sülysáp: 3-0

A harmadik meccs ismét hazai pályán játszódott. Az Abonyi Kid FC volt az ellenfél. Szoros meccsen az elején egy ajándék, de jogos tizeneggyessel sikerült vezetést szereznünk, de későbbiekben kétszer beköszönt Gulyás Norbert barátunk abonyból és a vége döntetlen lett. Izgalmas, jó kis mecs volt.

Gratulálunk a gyerekeknek és edzőjének a 3 meccsen nyújtott teljesítményért!

Sülysáp – Abony: 2-2 gól Gindl Szabolcs (2)