Szeptember 30.-án Üllőn került sor a 2. mérkőzésünkre. Az I. félidőben semmi sem jött össze és a fiúk naggyá tették az üllői kapust. A II. félidő elején egy eladott labdából az ellenfél vezetést szerzett, ez felpörgette a fiúkat, összekapták magukat. Három góllal válaszoltak és a továbbiakban esélyt sem adtak az ellenfélnek.

Egy szerencsétlen ütközés következtében Szilágyi Milán néhány hétre kidőlt a sorból, mielőbbi visszatérést kívánunk neki. Reméljük hamarosan csatlakozik a csapathoz az előző mérkőzésen ujjtörést szenvedett Pataki Márk is.

Üllő – Sülysáp  1 – 3  Gl: Demcsák (2), Mészáros

 

Október 17.-én előrehozott mérkőzést játszottunk az Albertirsa vendégeként. Sajnos nem bizonyultunk udvarias vendégeknek, mert súlyosnak mondható vereséget mértünk a hazai csapatra.

Hamar kiderült, hogy a két csapat nincs egy súlycsoportban, a hazaiak lelkesen, de sokszor veszélyesen játszottak. Nem rajtuk múlt, hogy nem történt esetleges sérülés. A csapat helyenként szép játékot mutatva játszott és lőtte a szebbnél szebb gólokat. Bízunk benne, hogy megmarad a lendület a következő mérkőzésekre is.

Albertirsa – Sülysáp 2 – 21 Gl: Demcsák (7), Lakatos (3), Bíró (3), Mészáros (2), Balázs (2), Dobó, Győrfi, Balogh, Török