Az U16-os korosztályunk sikeresen zárta az alapszakasz összes mérkőzését, hiszen a maradék 3 meccsen is sikerült győzniük.Időrendben elsőnek Albertirsára látogatott a csapat, majd itthon a Kincsemet fogadta és utolsóként Üllőre utazott az Astra ellen. Ebből az első és utolsó mérkőzésen sajnos az ellenfél létszámhátrányosan tudott csak kiállni.Az albertirsai meccs félbe is szakadt a 76. percben, mivel a minimális létszám alá került a házigazda.

Albertirsai SE – Sülysápi Gyerekfoci Egyesület 2:11 (1:5)Gólszerzők: Orbán I (6), Mészáros Cs (2), Illés Cs, Szabó Noel, Gulyás T

A Kincsem elleni mérkőzés igen színvonalasra kerekedett, aki kint volt egy jó kis derbyt láthatott. A fiatal vendégek (csak 2008-as születésűek) előtt le a kalappal, mert igenis megnehezítették a dolgunkat az eredmény ellenére. Ha ez a a gárda egyben marad, akkor a későbbiekben sokra vihetik.

Sülysápi Gyerekfoci Egyesület – Kincsem SE 7:3 (2:1)Gólszerzők: Orbán I (3), Mácsik Cs (2), Illés Cs, Szabó Cs 

Az alapszakasz utolsó fordulójában az Astra ellen játszottunk, ahol már tudtuk, hogy első helyen végeztünk, hiszen a Pilis megverte az Albertirsát, így ők értek oda a tabella 2. helyére.

Astra-Activtek HFC-Üllő  – Sülysápi Gyerekfoci Egyesület 0:14 (0:6)Gólszerzők: Lénárt L (3), Sárközi T (3), Szabó Cs (2), Szabó Noel, Mácsik Cs, Kovács K, Hámori G, Patonai J, +1 öngól

Október 10-én, vasárnap egy kis kitérő lesz Gyömrőn, ahol elkezdődik a futsal bajnokság az U13, U15, U17 és az U20-as korosztály számára, (belépés továbbra is csak védettségi igazolvánnyal lehetséges) majd 16-án szombaton kezdődik a felsőház 1. fordulója, ahol a Ferihegy-Vecsés II. csapatát fogadjuk itthon délelőtt 10 órakor.

Hajrá SGYE! Csak így tovább! 

(B.G.)