Február 27-én folytatódott az I. osztályú U17-es bajnokság, amelynek során eddig 3 mérkőzést játszott a csapat (a Kistarcsa elleni mérkőzés halasztásra került az ellenfél kérésére).

Február 27-én a Tököl csapatát fogadtuk, amely mérkőzésen a helyzet kihasználás kritikán aluli volt és még tizenegyest is kihagytunk, így a Tökölnek sikerült döntetlennel kihúzni a mérkőzést.

Sülysápi GyE  –  VSK Tököl      0 – 0

Március 6-án az Erdőkertest fogadtuk, akikkel mindig kiélezett, küzdelmes mérkőzést vívunk. Most sem volt ez másképpen, két harcos, mindenre elszánt csapat küzdött a pontokért. Az ellenfél szerzett vezetést, de ez sikerült még az I. félidőben egalizálni. A mérkőzés további részében mind két csapat sokat tett a győzelemért, de több gól már nem született és igazságos döntetlen született.

Sülysápi GyE  – Erdőkertesi SE    1 -1   Gl:  Demcsák  ill  Bökönyi

Március 21-én a bajnokesélyes Törökbálint csapatát fogadtuk. A fiúk fogadkoztak, hogy az ellenfél nem visz el pontot és ennek megfelelően az első perctől kezdve így is álltak a mérkőzéshez. Már a 3. percben az ellenfél kapujába került a labda. Továbbra is nyomás alatt tartották a törökbálinti fiúkat, akiknek nem ízlett a letámadásunk. A játék szervezőjüket sikeresen semlegesítették a védőink, kihúzva ezzel az ellenfél méregfogát. A mérkőzést végig kontrollálva, megérdemelten tartottuk itthon a 3 pontot.

Sülysápi GyE  –  Törökbálint     3 – 0    Gl: Plet, Farkas Balázs, Farkas Bálint

( S.G. )