Április 24-én a Halásztelek csapatát fogadtuk. Magabiztos játékkal tartotta itthon a csapat a 3 pontot. Jobb összpontosítással nagyobb arányú is lehetett volna a győzelem, hiszen több kidolgozott helyzetet nem sikerült gólra váltani.

Sülysápi GyE  –   Halásztelki FC     3 – 1  Gl: Lakatos (2), Demcsák  ill  Szőke

Április 27-én Kistarcsán játszottunk, halasztott mérkőzést.  Sajnos a játékvezető gyenge ténykedésének köszönhetően a hazai játékosok több durva szabálytalansága maradt büntetlenül. Szerencsére a játékosaink ennek ellenére a játékkal foglalkozva 3 góllal terhelték meg az ellenfél hálóját. A kapusunk még egy véleményes büntetőt is hárított. Küzdelmes mérkőzésen sikerült megszerezni a 3 pontot.

Kistarcsai VSC  –  Sülysápi GyE   0 – 3  Gl: Bíró, Farkas Bálint (2)

Május 1-én Kartal volt az úti cél. A jó erőkből álló hazai csapattal küzdelmes mérkőzést játszottunk. Egy jól felkészített csapat volt az ellenfél, akit kemény csatában sikerült legyőzni. Mindkét csapat támadó szellemben, bátran játszott. Sajnos a pálya minősége miatt sok hiba csúszott mindkét csapat játékába. A lényeg azonban a megszerzett 3 pont, így még mindig nyílt a bajnokság vég kimenetele.

Kartal SE  –  Sülysápi GyE    2 – 3  Gl: Szabó, Szénási  ill Lakatos, Demcsák, Bíró

(S.G.)