Ezen a hétvégén Perbálon került megrendezésre az U19-es Bajnokok Tornája, ahol Gyömrő, Ráckeve, Perbál és a mi csapatunk mérte össze tudását. A minitornán 2×25 perc állt rendelkezésre a csapatoknak, hogy az adott mérkőzést eldöntsék egymás között. Szép környezetben, nagyon jó minőségű pályán került megrendezésre a torna.Az első mérkőzésen a hazai csapat ellen játszottunk. Az óriási meleg, és a felforgatott összeállításunk miatt nehezen találtuk a játék ritmusát, a hazaiak jobban alkalmazkodtak a körülményekhez, így megérdemelt 2-0.ás győzelmet arattak. 

Perbál SC  –  Sülysápi Gyerekfoci SE 2-0 (1-0)

A második mérkőzésünkön a másik ág vesztesével, Ráckeve csapata ellen játszottunk a bronzéremért. Mindkét csapat támadó szellemben lépett pályára, helyzetek mindkét kapu előtt bőségesen adódtak, azonban ezen a napon ellenfelünk kapusa extrán felül teljesített, gyakorlatilag játékosainkat megbabonázta. Ezekután ahogy lenni szokott, az utolsó percben egy szöglet után egy szép fejes góllal az ellenfél eldöntötte a mérkőzést. 

Ráckeve VAFC  –  Sülysápi Gyerekfoci 1-0 (0-0)

A döntőben UFC Gyömrő csapata magabiztos 4-0-ás győzelmet aratott a hazai Perbál SC ellen.

A torna végén a díjakat Németh Péter a Pest Megyei Igazgatóság képviselőjeként adta át a csapatoknak. 

Csapatunknak gratulálunk a negyedik hely megszerzéséhez. Hajrá Sülysáp! Hajrá Sülysápi Gyerekfoci!

Az idei szezonban elért első helyezés( veretlenül a bajnokságban), több év kemény munkájának az eredménye,.A 2017/2018-as kiírásban bronzérmet, a 2018/2019-es szezonban ismét bronzérmet, a 2019/2020-as idényben féltávnál ( pandémia miatt lezárt bajnokság) szintén bronzérmet, és a 2020/2021-es kiírásban pedig aranyérmet szerzett ez a korosztály. Ennek a csapatnak az alapokat még a kezdetek kezdetén Németh Péter adta át, majd később Lipcsei Mihály edzette és formálta minél jobb játékosokká a csapat tagjait. A  folytatásban már Fedeles József és Veres I. László is részt vett a játékosok felkészítésében. Köszönet nekik.

Jár az elismerés, Ferenc Zsoltnak és Mészáros Norbertnek, akik a háttérből segítették csapatunk, játékosaink mindennapjait.Külön köszönet Horinka László és Dósa Richárd elnököknek. És zárásképpen a szülőknek, akik a legnehezebb pillanatokban is segítették játékosainkat illetve csapatunkat. 

(B.L.)