Az őszi szünet második napján Aszódra látogatott U19-es csapatunk.

Pontban délben kezdődött a mérkőzés és már az elején magunkhoz vettük a kezdeményezést, már a 7. percben megszereztük a vezetést. Az egyenlítő gólt ajándékba kapták a hazaiak, a kapusunk a felázott talajon elcsúszott így az üres kapuba csak be kellet gurítani a labdát. A mieink azonban nem estek kétségbe, rendre vezették a szebbnél szebb támadásokat de gól csak nem született, míg a félidő végén egy szabadrúgásból sikerült megszereznünk a vezetést.
Félidő  1 –  2
A második félidő elején büntetőt harcoltak ki a hazaiak, így 2-2-re módosult az állás. A félidő folytatásában sikerült fölénybe kerülnünk, szinte csak a hazaiak kapuja előtt folyt a játék. Ez meg is hozta az eredményt, a félidőben frissen beállt csatárunk Gindl Szabolcs egy kiugratásból megszerezte a vezetést, 2 – 3. Az előnyünket sikerült növelnünk, egy öngóllal 2-4-re majd ismét az újonc csatárunknak köszönhetően beállítottuk a végeredményt 2 – 5.
 
Aszód   –   Sülysápi Gyerekfoci  2 – 5
Góllövők: Lánczos Tamás, Béres Kristóf, Gindl Szabolcs (2)
 
Gratulálunk az egész csapatnak, mindenki kihozta magából a maximumot. Csak így tovább, folytatás egy hét múlva itthon Iklad ellen.
 
Hajrá Sülysáp!
Hajrá Sülysápi Gyerekfoci!