Az őszi szezon utolsó fordulóját játszottuk vasárnap a Malom utcai pályán. Borús őszi időben, mély talajú pályán került sor a mérkőzésre. Sérültjeink felépültek, most kapusunkat Vajda Szabolcsot iskolai elfoglaltsága miatt kellett nélkülöznünk. Helyettes kapusunk Láncos Tamás remekül helyt állt a kapuban. 

Közepes iramban kezdődött a mérkőzés, a pálya talaja sokszor megtréfálta a játékosokat. Inkább a középpályán folytak a küzdelmek. A fizikálisan jobb adottságokkal rendelkező vendég csapat kihasználta testi fölényét.
Egy a hazai csapatnak meg nem adott büntető után, 15 perc alatt 3 gól is esett, mely után a félidőt 2-1-es hazai vezetéssel zártuk.
A második félidőt ott folytattuk ahol az elsőt abbahagytuk. Óriási csata folyt a középpályán, de a gyors egyérintős passzok hatékonynak bizonyultak még a hepehupás pálya ellenére is. Az ellenfél az előre ívelt kontrákra épített, melyekből két kapufáig is eljutottak. A mérkőzés végén mattoltuk a zsámbéki védelmet, mellyel kialakult a végeredmény 4-2. Ezzel a győzelemmel csapatunk a dobogó harmadik fokáról várja a folytatást.
Gratulálunk a csapat minden játékosának!
Készülünk a téli futsal7végékre.
 
Sülysáp   –   Zsámbok   4   –   2
Góllövők: Tóth Patrik, Béres Balázs (3)
 
Hajrá Sülysáp!
Hajrá Sülysápi Gyerekfoci!