A csoportkör után a felsőházba került csapatunk,ahol ismét 5 meccset játszottunk. Az első meccsen az RKSK 2. csapata ellen játszottunk ahol csapatunk egy góllal kikapott. Az első félidőben mi domináltunk, nekünk voltak helyzeteink és így a félidőben 3-1-es vezetéssel vonultunk pihenőre. A fordulás után a játékosaink elfáradtak,nem az elképzeléseik szerint sikerültek a labdakihozatalok,támadások, ezzel szemben az ellenfél folyamatosan sort cserélt így a frissebb játékosok ereje gólokkal kamatozott az ellenfél csapatának.
Végeredmény: SGYE   –   RKSK II. 3   –   4
Góllövők: Béres Kristóf, Béres Balázs, Katona Márton


A második meccsen az RKSK 1. csapata ellen játszottunk,az ellenfél technikailag  és fizikailag is felülmúlt minket, de csapatunk nem adta magát könnyen és a félidőben egy gólos hátránnyal fordultunk. A második játékrész elején próbáltunk nyomást helyezni az ellenfélre, sikerült helyzeteket kialakítani de sajnos ezeket nem tudtuk gólra váltani. Az ellenfél gyors kontráival megduplázta majd folyamatosan növelte előnyét így a végén 6 gólos vereséget szenvedtünk.
Végeredmény: RKSK I   –   SGYE  6   –   0


A harmadik mérkőzésen ismét Tura ellen játszottunk. A szokásos rangadó ismét nagy küzdelmet hozott. Sok párharc és helyzet jellemezte a mérkőzést. Az ellenfél csapata hatékonyabb volt a kapu előtt, jobban használták ki a helyzeteket így már az első félidőben két gól volt a hátrányunk. Sajnos ez a tendencia a második félidőre sem változott, az ellenfél folyamatosan növelte az előnyét, mi nem tudtunk gólt, gólokat szerezni.
Végeredmény: SGYE   –   Tura VSK  1   –   5
Góllövő: Ferenc Dávid


A negyedik mérkőzésen a Kincsem Lovaspark ellen játszottunk. A mérkőzés ugyanúgy alakult mint az első összecsapáson. Mindkét csapat sok helyzetet dolgozott ki, szép támadásokat vezetett, de csak két-két gólt sikerült rúgni. Az ellenfélnek egy időn túli büntetővel volt még esélye a győzelemre de ezt kapusunk hárította.
Végeredmény: Kincsem Lovaspark SE   –   SGYE  2   –   2
Góllövők: Dóczy Kornél, Béres Balázs


Az utolsó és egyben csapatunk záró mérkőzésén Vecsés ellen játszottunk. A fiúk felszabadult pontos játékot mutattak amely gólokban is megmutatkozott. A mérkőzés első percétől az utolsóig uraltuk a játékot. Az ellenfél kapuja előtt higgadtak és önzetlenek voltunk, és így kiszolgálva a másikat szebbnél szebb találatokat szereztünk.
Végeredmény: SGYE   –   Ferihegy-Vecsés   5   –   0
Góllövők: Katona Márton(2), Béres Balázs(2), Dóczy Kornél

Gratulálunk a csapatnak! Február 22-én folytatás ismét nagy pályán!

Hajrá Sülysáp! Hajrá Sülysápi Gyerekfoci!

(B.Cs.)