2020. decemberében szerencsés módon lehetőségem nyílt, hogy csatlakozzak a Sülysápi Gyerekfoci Egyesülethez, mint az U7 és az U9 korosztály edzőjeként.

A 2021. évben nagy számmal gyarapodott a gyermeksereg és az egy év alatt jelentős és látványos fejlődésen mentek keresztül a gyerekek. A gyerekek részére lehetőség nyílt a teremben focizni, a tavaszi szezonban edzőmeccsekkel és a színvonalas és sikerélményekkel teli Bozsik-fesztiválokon részt venni.

A nyári szezonban az egyesület által megszervezésre kerültek a napközis táborok, amelynek szerepe volt a gyerekek sport iránti érdeklődésének kialakításában, a fegyelem megtanulásában és természetesen abban, hogy megmozgassa a gyerekeket . Az egyesület által minden évben megszervezésre kerülő GÓL-SZÓRÓ kupa sikeres eredményekkel zárult. A gyerekek megszeretik a versenyzést, megszeretik a sportot és ezt a versenyszellemet, a hozzzáállást, a barátságokat nem lehet mással kiváltani, csak egy-egy ilyen rendezvénnyel.

Az őszi szezonban „az iskolakezdés” hatására még több gyermek csatlakozott hozzánk,. Az őszi szezonban ismét sikeres eredményekkel zártuk a Bozsik-fesztiválon való részvételt a nagy létszámnak és az összetartó lelkes csapatnak köszönhetően.

A téli szezonban az edzőmérkőzésekre fektettünk nagy hangsúlyt, illetve lehetőségünk nyílt megmérettetni magunkat különböző színvonalas szervezésű kupákon és tornákon.

Célunk az U7 és az U9 korosztály részére, hogy az életkori sajátosságokat figyelembe véve, speciális tematika alapján a labdarúgás alapjainak megismertetése és megszerettetése.(mozgáskoordináció-javítása, gyorsaságfejlesztés, technikai alapok elsajátítása)

(H.L.)